Stranger Things 3. Sezon
Sinema

Stranger Things 3. Sezonu Netflix’te Yayında !

Netflix’in en başarılı dizilerinden birisi olan Stranger Things, üçüncü sezonu bugün yayınlandı. Netflix’in favori dizileri arasında yer alan ve yeni uzun bir zamandır beklenen Stranger Things, Bugün saat 10:01′ de yayına açılarak hayranlarına sunuldu. Netflix resmi hesabı üzerinden yapılan duyuruda Stranger Things’in üçüncü sezonunun izlenebilir olacağını öğrenmiş olduk.

Netflix Stranger Things
Netflix Stranger Things

 

Netflix’te harika bir başarıya ulaşan dizi, aldığı ödüller ve kattığı üye ile iyi bir yapıt olduğunu ispatlamış oldu. İkinci sezonun ilk bölümünden, çıktığı ilk 3 gün içerisinde 15 milyondan fazla izlenmeye ulaşmıştı. Bununla birlikte ikinci sezonun tüm bölümleri aynı süre içinde 4 milyondan fazla izlendi.

Stranger Things 3. Sezon

Netflix. Stranger Things’in 3. Sezonunu tanıtma konusunda fortnite ve Roblox gibi platformlar ile çalışarak dizinin uluslararası duyulmasını sağlamayı hedeflemiş ve bunu sağlamış gibi duruyor. Büyük bir beklentinin ardından dizi tamamıyla erişime bugün itibariyle açıldı.

Netflix’in en başarılı dizilerinden birisi olan Stranger Things’i hemen izlemeye başlayabilirsiniz. 3. Sezona ufaktan bir göz atmak için aşağıdaki videodan fragmanı inceleyebilirsiniz.

 

 




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir