2021 Model Toyota Hilux 'un Özellikleri ve Fiyat Listesi
Otomobil

2021 Model Toyota Hilux ‘un Özellikleri ve Fiyat Listesi

Bir pick-up arazi aracı olan Toyota Hilux, 1968’de ilk jenerasyonunun Japon üretici firma tarafından üretilmesiyle ve alıcılara sunulmasıyla, pick-up arazi aracı modelleri arasında yerini edinmiştir. Toyota Hilux, günümüze kadar yenilenerek gelen teknik ve tasarımsal değişimleriyle, arazi araçları arasında en çok tercih edilen ve en popüler modeldir.

Her türlü arazi koşulları için tasarlanmış, emsallerinin arasında konfor ve performansı üst seviyelere çıkartan Toyota Hilux, 2021 yılına özel, teknik ve tasarımsal olarak yenilendi ve alıcılarına sunuldu. Japon üretici firma Toyota, arazi modelleri arasında en popüler olan modeli Hilux için 310.100 TL’den başlayan bir fiyat listesini Türk alıcılarına sunuyor.

Hem dünya çapında hem de Türkiye’de büyük bir kitleye hitap eden Toyota Hilux, 2021 için yenilenmiş haliyle, tüm arazi koşullarına uygun ve bir önceki versiyonuna göre daha konforlu bir imaj veriyor.

Otomatik veya manuel şanzıman seçeneklerinin de bulunduğu Toyota Hilux 4×2 ve 4×4 çekiş sistemlerini 4 farklı donanım paketiyle sunuyor.

 

Dış Tasarım:

İlk jenerasyonundan bu yana dış tasarımının genel görüntüsüne sağdık kalan Toyota Hilux, 2021 modeliyle de alışılmış profilini korumaya devam ediyor. Eskiye sağdık kalan Toyota Hilux, günümüz tasarım ve çizgilerini de bulunduran yeni bir imaj çizmiş durumda. 8 farklı renk seçeneği bulunduran Toyota Hilux, jantları için yalnızca 2 farklı tasarım sunuyor. Bu iki jant modeli 18 inç ölçülerinde alıcıya sunulmuş durumda. Kullanıcısının arabasını kişiselleştirmesine olanak sağlayan Toyota Hilux, hem ön hem arkada kullanılabilecek krom eklentilere sahip. Toyota Hilux için tasarlamış kişiselleştirme eklenti ve seçeneklerinin aracı korumak ve sportif göstermek için tasarlandıklarını söyleyebiliriz.

2021 Model Toyota Hilux 'un Özellikleri ve Fiyat Listesi

İç Tasarım:

Toyota Touch 2 ile hareketli bir tasarım sunan Toyota Hilux tamamen deri koltuklar ve dayanıklı malzemelerle döşenmiş durumda. Kumaş koltuk tercihi de bulunduran Toyota Hilux, kokpit için açık ve koyu tonlar bulundurarak alıcısına ferah bir tasarım sunuyor.

2021 Model Toyota Hilux 'un Özellikleri ve Fiyat Listesi

Yaya ve Bisiklet Algılama Sistemi:

Hem sürücünün hem de araç dışındaki canlıların güvenliğini sağlamak adına tasarlanmış bu sistem, aracın ön kısmındaki sensörler sayesinde yaya ve bisikletlileri fark ediyor. Olası bir çarpışma durumunda otomatik frenleme veya sürücü frene bastığında destekleme özelliğine sahip olan bu sistem alıcıya bir opsiyon olarak sunuluyor.

 

Şerit Takip Sistemi:

Aracın önünde bulunan bir kamera, sürüş sırasında yolu aktif olarak izliyor. Kamera ile topladığı bu verileri otomobili şeritte tutmak ve direksiyona anlık olarak müdahale etmek için kullanan bu sistem, Toyota Hilux’u cazip kılan taraflarından yalnızca birisi.

2021 Model Toyota Hilux 'un Özellikleri ve Fiyat Listesi

Adaptif Hız Sabitleme Sistemi:

Yeni nesil araçlarda bulunan, amacı öndeki araç ile takip mesafesini sürücünün seçtiği hız aralığında korumak olan ve son zamanlarda çok tercih edilen adaptif hız sabitleme sistemi Toyota Hilux’ta da bulunuyor. Takip mesafesini belirlenen hızda korumanın yanı sıra ani durumlarda frenleme yaparak sürücüyü ve araç içerisindeki diğer yolcuların da güvenliğini sağlıyor.

2021 Model Toyota Hilux 'un Özellikleri ve Fiyat Listesi

JBL Premium:

Harman CLARi-Fi teknolojisiyle desteklenen bu sistem, araba içi ses sistemine karşı özel ilgisi olanlar için ayırt edici bir özellik. JBL, Toyota ile aralarındaki anlaşmaya göre Toyota Hilux’a 9 adet hoparlör sağlamakta.

2021 Model Toyota  Hilux 'un Özellikleri ve  Fiyat Listesi

Isıtmalı Ön Koltuklar:

Kademeli olarak ayarlanabilen koltuk ısıtma teknolojisi Toyota Hilux arazi aracının en konforlu taraflarından bir diğeri. Alıcısına bir opsiyon olarak sunulan bu ısıtma teknolojisi, Toyota Hilux’un konfor seviyesini en üst düzeylere çıkartabilmek için tasarlanmış bir sistem.

2021 Model Toyota Hilux 'un Özellikleri ve Fiyat Listesi

Toyota Touch 2:

Hem Apple CarPlay hem de Android Auto tarafından desteklenen 8 inç boyutundaki Toyota Touch 2, Toyota Hilux’un orta konsolunda yer alıyor ve araç kullanıcısı için gerekli tüm bilgi, eğlence, park sensörleri ve teknik unsurları barındırıyor.

2021 Model Toyota Hilux 'un Özellikleri ve Fiyat Listesi

Toyota Hilux Donanım Paketleri:

Hilux 4X2 Adventure, Otomatik/Manuel

Hilux 4X4 Adventure , Manuel

Hilux 4X4 Hi-Cruiser, Otomatik

Hilux 4X4 Invincible, Otomatik

2021 Model Toyota Hilux 'un Özellikleri ve Fiyat Listesi

Toyota Hilux Performans, Motor ve Yakıt Tüketimi:

Dizel yakıt türünü içeren, 150 HP güç üreten motor, tüm donanım paketleri için tek bir seçenek olarak sunuluyor. Hi-Cruiser ve Invinvible donanımları için yalnızca otomatik şanzıman sunan Toyota Hilux, Adventure donanımı içinse yalnızca manuel şanzıman seçeneği sunuyor.

2021 Model Toyota Hilux 'un Özellikleri ve Fiyat Listesi

2,4L D-4D 150 HP:

Ortalama (lt/100 km): 7,4

Şehir içi (lt/100 km): 8,6

Şehir dışı (lt/100 km): 6,7

2021 Model Toyota Hilux 'un Özellikleri ve Fiyat Listesi

2021 Toyota Hilux Türkiye Fiyatları:

Toyota Hilux 2021 2,4L D-4D 4X2 Adventure: 310.100 TL

Toyota Hilux 2021 2,4L D-4D 4X2 Adventure / Otomatik: 320.200 TL

Toyota Hilux 2021 2,4L D-4D 4X4 Adventure: 360.450 TL

Toyota Hilux 2021 2,4L D-4D 4X4 Hi-Cruiser / Otomatik: 375.400 TL

Toyota Hilux 2021 2,4L D-4D 4X4 Invincible / Otomatik: 405.250 TL

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir