Thor: Love and Thunder Çekimleri Tamamlandı
Sinema

Thor: Love and Thunder Çekimleri Tamamlandı

Thor: Love and Thunder Çekimleri Tamamlandı

Marvel dünyasının espri ve aşk dolu film serisi Thor, Love and Thunder filmiyle ekranlara geri dönüyor. Filmin başrolü Chris Hemsworth ve filmin yönetmeni Taika Waititi Instagram hesaplarından paylaştıkları fotoğraf ile filmin çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

Thor: Ragnarok filminin de yönetmenliğini yapmış, aynı zamanda Korg karakterine hayat vermiş Taika Waititi, kendine has tarzı ile Marvel dünyası filmlerinin en sevilen yönetmenlerinden birisi. Jojo Rabbit isimli filmiyle birçok ödülde adaylığı bulunan ve bu adaylıklardan da birçok ödül kazanmış olan Taika Waititi, Thor: Love and Thunder filmiyle Marvel dünyasına renk katmaya devam ediyor.

Thor karakterini daha iyi kim canlandırabilirdi diye düşünsek, Chris Hemsworth dışında daha iyi bir isim aklımıza gelemezdi. Hemsworth, üstün oyunculuk yeteneği ve karizması ile Thor karakterini, Marvel dünyasının gözde karakterlerinden birisi haline getirdi. Hemsworth ve Waititi’nin yakın arkadaşlıkları ve profesyonel ilişkileri Thor: Love and Thunder filmini daha da merak edilir kılıyor.

Jane Foster karakteriyle Thor serisinin ilk filminde karşımıza çıkan Natalie Portman, serinin üçüncü filminde ekranlara geri dönüyor. Film, çizgi romanlardaki olay örgüsüne sadık kalırsa, Jane Foster, Thor’un Mjölnir’ini alarak şimşek tanrısı olacak.

Thor: Love and Thunder Çekimleri Tamamlandı

Chris Hemsworth, Taika Waititi’nin de bulunduğu sette çekilmiş siyah-beyaz bir fotoğraf paylaşarak filmin çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Hemsworth, filmli kameraların kullanıldığı zamanlarda olduğu gibi “film sarıldı” ifadesini kullandı. “That’s a wrap on Thor: Love and Thunder” yazan Hemsworth, çekimlerin tamamlanmasıyla film rulolarının sarılmış olduğunu söyledi. Paylaştığı fotoğrafta filmin bolca aşk ve şimşek içerdiğine de dikkat çeken Hemsworth, film ekibine teşekkür ederken hayranlarına sinemalarda buluşmak üzere hazır olmalarını da söyledi.

https://www.instagram.com/p/CPmF6gopEqE/

Thor: Love and Thunder Çekimleri Tamamlandı

Aynı fotoğrafı paylaşarak Hemsworth’e katılan Taika Waititi de “That’s a wrap on Thor: Love and Thunder” ifadesini kullandı. Thor: Love and Thunder filminin, çektiği en çılgın film olduğunu ve bununla gurur duyduğunu belirtti. Fotoğraftaki bu iki insanın bir araya gelmesiyle dünyaya ilham verecek ve sinematik alanı tamamen değiştirecek bir film ortaya koyduklarının da altını çizdi.

https://www.instagram.com/p/CPmgsoMNIW1/

Thor: Love and Thunder Çekimleri Tamamlandı

Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022’de Marvel hayranları ile buluşacak.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir