Altıncı Battlefield Oyununun Tanıtım Tarihi Belli Oldu
Oyun

ALTINCI BATTLEFIELD OYUNUNUN TANITIM TARİHİ BELLİ OLDU

Uzun süredir tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği 6. Battlefield oyununun tanıtım tarihi belli oldu. Twitter hesabından paylaşım yapan Battlefield resmi hesabı, oyunun ne zaman tanıtılacağını açıkladı.

Altıncı Battlefield Oyununun Tanıtım Tarihi Belli Oldu

 

Birinci şahıs aksiyon oyunu olan Battlefield, şimdiye kadarki oyun temalarında eski savaş ortamlarını yaratmıştı. Battlefield 1 1. Dünya Savaşı’nın, Battlefield 2 ise 2. Dünya Savaşı’nın atmosferini oyunculara neredeyse mükemmel bir şekilde sunmuştu. İkinci ve dördüncü oyunlarında bir tık daha modern ortamlar sunan Battlefield’ın altıncı oyununda yakın geleceği yansıtacağı iddiaları vardı. DICE, oyuncuların bu eski savaş ortamlarına artık doyduğunu fark etti. Bu yüzden 6. Battlefield oyununda, oyuncuları yakın gelecekte geçen bir savaş ortamına sokması bekleniyor. Bu iddiaları destekleyen oyundan birkaç ekran görüntüsü de gündemdeydi.

BATTLEFİELD’IN YENİ OYUNU NE ZAMAN ÇIKACAK?

Altıncı Battlefield oyunu, oyunun orijinal hesabından paylaşılan tweete göre, 9 Haziran’da tanıtılacak.

Oyunun orijinal hesabı, Battlefield’ın altıncı oyununun herhangi bir numarayla ifade edilmeyeceği iddialarını doğrulayan bir tweet atıyor. Tanıtım tarihini açıklayan ek videoda, Battlefield herhangi bir numarayla betimlenmemiş. Buna ek olarak, bu video, yeni oyunun yakın gelecekte geçen bir savaş ortamını yansıtacağı iddialarını doğrulayan nitelikte. 10 saniyelik video, ilk başta, karşımıza bozuk ekran görüntüsünü andıran siber bir hava veriyor. Video’nun sonunda kullanılan bozuk yazı tipi ve renk tonları da bu siber ortamı destekliyor. Video’nun bu özellikleri, yakın gelecekteki savaş ortamı iddialarını daha da güçlendiriyor diyebiliriz.

Yıkım alanında önceki oyunlara göre daha gelişmiş bir deneyim sunması beklenen Battlefield, standart çok oyunculu modunun aynı anda 128 oyuncu ile oynama imkânı da sunması ortaya atılan iddialardan bir diğeri.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir