Deadpool Marvel Sinematik Evrenine Mi Geliyor 14 temmuz
Sinema

Deadpool Marvel Sinematik Evrenine Mi Geliyor?

Deadpool karakterine hayat veren Ryan Reynolds, kendine ait Youtube kanalından paylaştığı video ile Deadpool’un Marvel Sinematik Evreni’ne giriş yapmasını isteyen hayranların umutlarını güçlendirdi.

Marvel Comics’ten esinlenilmiş karakter, Deadpool (2016) ve Deadpool 2 (2018) filmleriyle tüm dünyaya kendini sevdirmişti. 20th Century Fox tarafından dağıtımı üstlenen serinin ilk filmi, X-Men film serisinin sekizinci filmi sayılıyor. Çok sevilen ve aslında anti-kahraman pozisyonunda olan Deadpool, 18 yaş altı insanlar için uygunsuz tavır ve davranışlar içerdiği için Marvel tarafından çekilmek istenmemişti. Çok düşük bir bütçeyle çekilen ve vizyona girdiğinde çok bir beklentisi olmayan serinin ilk filmi, 2016 senesinin en çok hasılat yapan filmlerinden birisi olmayı başarmıştı. Hem finansal hem de eleştirel anlamda büyük bir başarı kazanan Deadpool (2016), ikinci filmiyle de hayranlarını yüzüstü bırakmamıştı.

Deadpool Marvel Sinematik Evrenine Mi Geliyor 14 temmuz

 

Korg ve Deadpool Aynı Koltukta

Ryan Reynolds, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği Free Guy filminin fragmanını izleyen Korg ve Deadpool’un videosunu kendi Youtube kanalında paylaştı. Thor: Ragnarok filminden tanıdığımız Korg, kendine hayat veren isimse filmin yönetmeni Taika Waititi, Deadpool ile koltukta oturarak Free Guy’ın fragmanı üzerine yorum yapıyor.

13 Ağustos’ta vizyona girmesi beklenen Free Guy’ın başrollerinde Ryan Reynolds’a Jodie Comer ve Taika Waititi eşlik ediyor. Korg ve Deadpool kendilerini fragmanda izlerlerken aslında oldukça eğlenceli bir beş dakika geçiriyorlar. Videonun sonunda Deadpool “MCU’ya girmekten ne haber?” diye soruyor Korg’a. Korg bu soruyu şöyle yanıtlıyor; “Bir hayale sahip ol, onun peşinde koş ve sonra onu kaybet. Kazanmak için tırmandığın dağın tepesinden düşerken artık bitti, bu hayale ulaşamam dediğindeyse e-posta gelen kutunu kontrol et. Belki menajerinden gelen bir e-posta Marvel’ın seninle konuşmak istediğini söylüyordur.”

Korg’un bu cümleleri Deadpool karakterinin Marvel ile görüşme halinde olduğu ipucunu hayranlarına veriyor. Ancak bu hayalin ne zaman gerçekleşeceği, Deadpool’u hangi Marvel filminde göreceğimiz biraz meçhul. Taika Waititi’nin yönettiği ve Korg karakterinin yer aldığı Thor: Love and Thunder filmi akla ilk gelen ihtimallerden birisi olsa da bu oldukça belirsiz bir durum. Bunun yanı sıra What If…? isimli Korg’un da yer alacağı Marvel animasyon filmi de akıllara gelen ikinci ihtimal denilebilir.

Marvel Sineamatik Evreni ve sinema ile alakalı daha fazla güncel haber için buraya tıklayabilirsiniz. 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir