Spider-Man No Way Home Fragmanı Yayımlandı
Sinema

Spider-Man: No Way Home Fragmanı Yayımlandı

Spider-Man: No Way Home Fragmanı ve Gözden Kaçan Detayları

“Spider-Man: Homecoming (2017) ve Spider-Man: Far From Home (2019) film serisinin devam niteliğinde olan üçüncü film Spider-Man: No Way Home(2021) filminin fragmanı yayımlandı.”

Tom Holland, Zendaya ve Benedict Cumberbatch başrollerini üstlendiği Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmi Marvel Sinematik Evreni’nin vizyona girmesi beklenen ve en çok merak edilen filmleri listesinin en başında yer alıyor.




Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin orijinal fragmanın MCU tarafından yayımlanmadan önce internete sızdırılmasıyla MCU belirlediği tarihten önce orijinal fragmanı yayımladı. Jon Watts’ın yönetmenliğini yaptığı Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin ana karakteri Peter Parker Tom Holland tarafından canlandırılmaya devam ediyor. MJ karakterine hayat veren Zendaya da fragmanda karşımıza çıkan bir diğer isim. Doktor Strange rolüyle Marvel Sinematik Evreni’ne yeni bir soluk getirmiş olan Benedict Cumberbatch de Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin fragmanında olayların gidişatını etkileyecek bir pozisyonda rol alıyor.




Örümcek Adam: Evden Uzakta (2019) filminde yaşananlardan sonra Örümcek Adam’ın Peter Parker kimliğinin ortaya çıkmasıyla ve Mysterio’yu öldürdüğüne dair bir dedikodu çıkmasıyla Peter’ın hayatı altüst olmuş durumdadır. Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin fragmanında işlemediği bir cinayet ile suçlanması ve tüm dünyada şeytan olarak anılmasından dolayı Peter Parker, Doctor Strange’in kapısını çalar. Doctor Strange’ten tüm dünyanın Peter Parker’ın Örümcek Adam olduğunu unutmasını ve kimliğin tekrar saklı kalmasını istediğini söyler. “Ne istediğine dikkat et Parker” diyerek uyaran Doctor Strange büyüyü yapmayı kabul eder. Ancak büyünün yapılma aşamasında bazı aksaklıklar çıkar ve çoklu evrenler oluşur.

Spider-Man No Way Home Fragmanı Yayımlandı




Fragmanda gördüğümüz üzere, çoklu evrenler arasında evinin yolunu kaybeden Peter Parker’ın (Tom Holland) karşısına Spider-Man (2002) filminde yer alan Green Goblin, Spider-Man (2004) filminde yer alan Dr. Otto Octavius (Alfred Molina) ve Amazing Spider-Man 2 (2014) filminde yer alan Electro çıkıyor.

Spider-Man No Way Home Fragmanı Yayımlandı

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin fragmanında eski Spider-Man film serilerinden gelen anti-kahramanların bulunması akıllara önceki Örümcek Adamların da bu filmde bulunup bulunmayacağı sorusunu getiriyor. Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) animasyon filminde çoklu evren kapıları açıldığı zaman başka evrenlerden gelen Örümcek Adamlar da filmde yer alıyorlardı. Yine Sony Pictures tarafından dağıtıcılığı yapılmış Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyon filmi yeni çıkacak Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin içeriği için bir ipucu niteliğinde olabilir. Toby Maguire ve Andrew Garfield’ı Tom Holland ile birlikte aynı Örümcek Adam filminde izlemek belki de mümkün olabilir.




Spider-Man: No Way Home Orijinal Fragmanı

Spider-Man: No Way Home, Avengers: Endgame

Fragmanının İzlenme Rekorunu Kırdı

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Ne Zaman Vizyona Girecek?

17 Aralık 2021’de vizyona girmesi beklenen Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Marvel hayranlarının sabırsızlıkla beklediği MCU filmlerinin başında yer alıyor.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir