WhatsApp’ın Birkaç Aya Gelmesi Planlanan Yeni Güncelleme Kullanıcılarını Sevindirdi
İnternet

WhatsApp, Kullanıcısını Sevindirecek Bir Güncelleme Getiriyor

WhatsApp’ın Birkaç Aya Gelecek Yeni Güncellemesi, Kullanıcılarını Sevindirecek




Son birkaç güncellemesinde ve gelecek güncellemelerle birlikte köklü değişikliklere giden WhatsApp, bu sefer de kullanıcının son görülmesini, okundu bilgisini ve profil fotoğrafını kimlerin görebileceğini ayarlayabileceği bir güncelleme getirmeyi planlıyor.

Sohbet görünümünde, tek seferlik fotoğraf gönderiminde ve rehber görünümünde birkaç değişikliğe giden WhatsApp, şimdi de kullanıcıların son görülme ayarlarını kişiselleştirebilecekleri bir güncelleme ile karşımıza çıkacak. Hala geliştirilme aşamasında olsa da WABetaInfo’nun yaptığı habere göre WhatsApp ekibi önümüzdeki aylarda gelecek bu güncelleme üzerine yoğunlaşmış durumda.

WhatsApp’ın Birkaç Aya Gelmesi Planlanan Yeni Güncelleme Kullanıcılarını Sevindirdi

Hem Android hem de iOS kullanıcılarının yararlanabileceği bu beklenen güncellemenin içeriğinin şu şekilde olacağı düşünülüyor;

  • WhatsApp kullanıcıları, Son Görülmelerini “Herkes/ Kişilerim/ Hiç kimse” seçeneklerinin yanı sıra “Kişilerim … Hariç” şeklinde de düzenleyebilecekler.
  • WhatsApp kullanıcıları, aynı şekilde Mavi Tiklerini (Okundu Bilgisi) “Herkes/ Kişilerim / Hiç kimse” seçeneklerinin yanı sora “Kişilerim … Hariç” şeklinde de düzenleyebilecekler.
  • Ve son olarak tahmin edildiği üzere, WhatsApp kullanıcıları, Profil Fotoğrafı görünürlüğünü “Herkes/ Kişilerim / Hiç kimse” seçeneklerinin yanı sora “Kişilerim … Hariç” şeklinde de kişiselleştirebilecekler.

WhatsApp’ın Birkaç Aya Gelmesi Planlanan Yeni Güncelleme Kullanıcılarını Sevindirdi

Gizlilik ayarlarına bu tarz bir seçeneğin eklenmesi, WhatsApp kullanıcılarını mutlu edecek bir özellik gibi gözüküyor. Bu özellikten faydalanmak isteyen WhatsApp kullanıcısının Ayarlar menüsünden Hesap seçeneğine tıklayarak Gizlilik menüsüne girmeleri gerekiyor. Gizlilik menüsünün içerisinde yer alan Son Görülme, Profil Fotoğrafı ve Okundu Bilgisi seçeneklerini kullanıcılar “Kişilerim … Hariç” şeklinde düzenlemek istediklerinde rehberlerine kayıtlı istedikleri kişileri seçerek kişiselleştirebilecekler. Örneğin kullanıcının, “Son Görülmesini” görmesini istemediği kullanıcıyı bu listeye eklemesi gerekiyor.

WhatsApp kullanıcıları, bu fırsatı, önümüzdeki aylar içerisinde gelecek güncelleme ile kullanmaya başlayabilecekler gibi gözüküyor. Bu geliştirilen WhatsApp güncellemesi, Son Görülme, Profil Fotoğrafı, Okundu Bilgisi seçeneklerinin yanı sıra, Hakkımda seçeneği için de uygulanabilecek bir güncellemeye benziyor.

İnternet, Oyun, Sinema ve Yaşam hakkında daha fazla güncel haber için; oyuncubur.com



 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir