Ubisoft, Far Cry 3 Oyununu Oyun Severler İçin Bir Süreliğine Ücretsiz Yaptı
Oyun

Ubisoft Far Cry 3’ü Bir Süreliğine Ücretsiz Yaptı

Ubisoft, Far Cry 3 Oyununu Oyun Severler İçin Bir Süreliğine Ücretsiz Yaptı

“Far Cry serisinin 6. oyununun çıkması beklenirken ve resmi sistem gereksinimleri yeni yayımlanmışken Ubisoft, Far Cry 3’ü ücretsiz yaptığını duyurdu.”

Ubisoft, Far Cry 3 Oyununu Oyun Severler İçin Bir Süreliğine Ücretsiz Yaptı




Ubisoft, Far Cry hayranlarını sevindirecek bir haberle geldi. Tam da Far Cry 6’nın çıkmasına az bir süre kala Ubisoft, Far Cry 3’ün ücretsiz olarak oynanabileceğinin haberini verdi. 11 Eylül 2021’e kadar oyun severlerin kütüphanelerine ekleyebileceği Far Cry 3, Ubisoft Connect platformunda dağıtılıyor. Konsol kullanan oyun severlerin bu kampanyadan yararlanması mümkün değil.

Sevilen oyunların serilerini çıkartarak etkisi geçene kadar bu yöntemi kullanmaya devam eden Ubisoft, Far Cry ve Assassin’s Creed serileri ile tanınmakta. Oyun severleri tatmin eden macera ve aksiyon dolu oyunlar geliştiren ve piyasaya süren Ubisoft, yeni çıkacak Far Cry 6 için de aksiyon dolu bir kurgu düzenlemiş gibi gözüküyor.

Şimdiyse Ubisoft, Far Cry 3’ü 11 Eylül’e kadar kütüphanesine ücretsiz ekleyebilmelerini sağlayarak, oyun severleri bu aksiyon dolu maceraya çağırmak istiyor.

Ubisoft, Far Cry 3 Oyununu Oyun Severler İçin Bir Süreliğine Ücretsiz Yaptı

Far Cry 3’ü Ücretsiz Olarak Kütüphaneme Nasıl Ekleyebilirim?

Öncelikle sadece bilgisayarınızdan bağlanabileceğiniz Ubisoft Connect platformuna giriş yapmanız gerekiyor. Maalesef ki konsol kullanıcıları Ubisoft Connect’e bağlanma fırsatına sahip değiller. Bu nedenle bu kampanyadan konsol kullanıcıları yararlanamıyor.

  • -Oyunu kütüphanenize eklemek için ilk adımda Far Cry 3’ün ücretsiz olarak dağıtıldığı sayfaya ulaşmalısınız. Sayfaya buradan da ulaşabilirsiniz.
  • -Platform seçin yazısının altında bulunan Ubisoft Connect’e basın.
  • -Ubisoft üyeliği oluşturun veya halihazırda var olan hesabınıza giriş yapın.
  • -Ubisoft hesabı oluşturduktan veya hesabınıza giriş yaptıktan sonra site size Far Cry 3 oyununun Ubisoft Connect PC kütüphanenize eklendiğini haber veren bir bildirim gösterecek.

Ubisoft’un Ücretsiz Far Cry 3 Kampanyası Tam Olarak Ne Zaman Son Bulacak?

Far Cry 6 çıkmadan önce serisinden bir oyunu ücretsiz olarak dağıtıma çıkartan Ubisoft, bu cömert teklifini sadece 11 Eylül 2021 saat 09.30’a kadar sürdürecek. Far Cry 3 severler veya merak edenler bu tarihe kadar oyunu kütüphanelerine ücretsiz olarak ekleyebilirler.

 

Güncel Oyun, Sinema, Otomobil, İnternet ve Yaşam haberleri için; oyuncubur.com




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir