The Matrix Resurrections
Sinema

The Matrix Resurrections’ın İlk Fragmanı Yayımlandı

Matrix Serisinin 4. Filmi The Matrix Resurrections’ın İlk Fragmanı Yayımlandı

“2000’li yıllara damgasını vuran, gerçeklik algısını altüst ederek içinde yaşadığımız dünyayı sorgulatan Matrix film serisinin yeni filmi The Matrix Resurrections’ın ilk fragmanı yayımlandı.”

The Matrix Resurrections

The Matrix (1999), Matrix Reloaded (2003), The Matrix Revolutions (2003) filmleriyle 2000’li yılların gözde film serisi olan Matrix, Wachowski kardeşlerin yarattığı ve yönettiği, dünyaca ünlü aksiyon bilim kurgu film serisi. İlk filmin vizyona girişinden tam 18 sene sonra, serinin yeni filmi The Matrix Resurrections’ın ilk fragmanı bugün yayımlandı. Lana Wachowski’nin yönetmen koltuğunda oturduğu serinin 4. Filminde Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss yine başrolleri süslemeye devam ediyor. John Wick serisinde de büyük bir hayran kitlesi edinen Keanu Reeves’i Neo karakterine tekrar bürünmüş görmek hayranlarını fazlasıyla sevindirdi diyebiliriz. Trinity karakteriyle gönüllerde taht kurtmuş Carrie-Anne Moss’u da serinin devam filminde görmek gerçekten heyecan verici.

The Matrix Resurrections




Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un yanı sıra birçok ünlü isim The Matrix Resurrections’da karşımıza çıkacak. The Matrix Resurrections, Priyanka Chopra, Jessica Henwich, Daniel Bernhardt, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith, Christina Ricci, Jonathan Groff, Max Riemelt ve Brian J. Smith gibi güçlü bir kadroya sahip olacak.

The Matrix Resurrections

WarnerBros’un orijinal hesabından paylaştığı The Matrix Resurrections fragmanı, 18 sene sonra gelişen teknoloji ve imkanlar dahilinde, film dünyasına yeni bir damga vuracak gibi gözüküyor. Siyah kedisiyle Neil Patrick Harris, Keanu Reeves ile karşılıklı oturduğu koltukta rüyalar hakkında konuşuyor. Bu sahne ile açılış yapan fragman, Jefferson Airplanes’in White Rabbit şarkısı ile devam ediyor. Alice’in Harikalar Diyarındaki macerasını ve gerçeklik ikilemini notalarla etkiletici bir şekilde anlatan White Rabbit şarkısı, Matrix’in içinde yaşayan Neo, gerçekliğini sorgularken biz seyircinin de tüylerini diken diken ediyor. Fragmanda mavi hapların içinde boğulan Neo, yaşadığı evrende beyaz tavşanı ararken oradan oraya savruluyor. Bu rüyadan uyanması için önüne çıkan işaretleri doğru yorumlamaya çalışan Neo, doğruyu öğrenmek için beyaz tavşanı takip etmek zorunda. Agent Smith’in, rüyadan uyanan Neo’un başına yeniden bela olduğu fragmanda, Trinity’nin filmin akışında yine önemli bir yere sahip olduğunu görüyoruz.

The Matrix Resurrection Ne Zaman Vizyona Girecek?

Daha ilk fragmanını izleme şansını yeni yakaladığımız The Matrix Resurrection’ın vizyon tarihi henüz belli değil. Fragmandan yola çıkarak yürütülen tahminlere göre 2021 yılı bitmeden Aralık ayı gibi filmin vizyona girmesi bekleniyor.

The Matrix Resurrections

Güncel Sinema, Oyun, Otomobil, Yaşam ve İnternet haberleri için; oyuncubur.com




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir