marvel spider-man 2 oyunu
Oyun

Marvel’ın Spider-Man 2 Oyununun İlk Tanıtım Videosu Yayımlandı

Venom Karakterini İçeren Spider-Man 2 Oyunundan Heyecan Verici İlk Tanıtım Yayımlandı

Sony, Insomniac Games’in 2018 yapımı Marvel’s Spider-Man ve 2020 yapımı Spider-Man; Miles Morales oyunlarının devamı için bir seri geliştirdiklerini açıklamıştı. Şimdiyse serinin gelecek oyunu Spider-Man 2’den ilk tanıtım videosu yayımlandı.

marvel spider-man 2 oyunu

Hem Peter Parker hem de Miles Morales’in yer alacağı oyunda, Örümcek-Adamlar Venom’a karşı birlik olacaklar. PlayStation 5 için özel geliştirilen Spider-Man 2, serinin ilk oyunu 2018 yapımı Marvel’s Spider-Man gibi oyun dünyasında iz bırakması hedefleniyor. Insomniac Games’in oyun yapımcısı, Spider-Man 2 oyunu için günümüze kadar geliştirilmiş en iyi tek oyunculu aksiyon oyunu olacağını iddia ediyor.

marvel spider-man 2 oyunu




Marvel’s Spider-Man, PlayStation 4 sahiplerinin en sevdiği oyunlar arasında ilk onda yer alıyor. Bu oyundan iyi geri dönüşler alan Insomniac Games, bir oyun serisi geliştirmekte çok da geç kalmadı. Spin-off sayılan Spider-Man; Miles Morales’in ardından PS5 oyunları arasında kendinden en çok söz ettirecek olan Spider-Man 2’nin çıkış tarihi de belli oldu.

Spider-Man 2 Oyununun Tanıtım Videosu

Serinin Devam Oyunu Spider-Man 2 Ne Zaman Çıkacak?

marvel spider-man 2 oyunu

Yeni gelecek olan bu oyun hakkında çok fazla ayrıntı paylaşılmamış olsa da tanıtım videosu, oyun severleri bir nebze olsun tatmin etti diyebiliriz. Oyunda bir değil iki Örümcek-Adamın da yer alacak olması heyecanları ikiye katlıyor. Hem Peter Parker’ın hem de Miles Morales’in gelecek oyunda yer alması ve Venom’a karşı birlik oluşturacak olmaları oyun severler için bir hazine kadar değerli. Ryan Schneider, en iyi aksiyon oyunlarında biri olacağını söyledikten sonra bir de gelecek oyunda bu iki Örümcek-Adam’ı yeni kostümlerin ve yeni güçlerin beklediğini de açıkladı. Heyecanla beklenen Spider-Man 2 oyununun ise 2023’te çıkacağını açıkladı.

Oyun dünyasından güncel haberler ve daha fazlası için; oyuncubur.com




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir