Avatar: Frontiers of Pandora
Oyun

Avatar: Frontiers of Pandora Ne Zaman Çıkacak

E3 2021’de İlk Kez Haberini Aldığımız Oyun Avatar: Frontiers of Pandora Ne Zaman Çıkacak?

2009 Avatar filmiyle dünyayı kasıp kavuran yapım, E3 2021’de, Avatar: Frontiers of Pandora adıyla oyun versiyonuyla sevenlerinin karşısına çıkacağı duyurulmuştu.

2009 senesinde 3D olarak vizyona giren ve izleyen herkesi büyüleyerek gişe rekorları kıran film Avatar, bu yıl Çin’de tekrar gösterime girdi. Etkisini ve mükemmelliğini asla kaybetmeyen bu filmin yeni çıkacak oyununa dair de haberler 2021’de karşımıza çıkmıştı. Avatar: Frontiers of Pandora isimli oyunun fragmanı yayımlanmış olsa da oyun hakkında fazla bir bilgi paylaşılmamış durumda. Yayıncı şirket Ubisoft, devam filmindeki aksaklıkların oyuna da yansıyabileceğini ve çıkış tarihinin ileri atılabileceğinden bahsetmişti.

Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar (2009) filmiyle aynı evreni paylaşacak olan Avatar: Frontiers of Pandora, filmi baz alarak yaratılmış bir oyun olmayacak. “Bu bir izlediğini oyna oyunu olmayacak” şeklinde ipucu veren Disney Pixar Games’in başkan yardımcısı Luigi Priore, oyunun ilk filmin senaryosuna göre yazılmadığını ve oyun ile filmin bağlantısının sadece Pandora evreninde geçmesi olacağını söyledi. Oyunun gidişatı ve karakterleri, oyuna özel yazılmış olan senaryoyu kapsayacak.

Avatar: Frontiers of Pandora

Tahmin edildiği üzere aksiyon ve macera türünde olan Avatar: Frontiers of Pandora, açık dünya birinci kişi bakış açısı ile oynanan bir oyun olacak. Fragmanda karşımıza çıkan yeniliklerden bazısı Pandora evreninde ilk kez gördüğümüz binek hayvanlar ve tanımadığımız türde yaratıklar. Bu yeniliklerin yanı sıra, filmden alışkın olduğumuz gibi, oyunda da Pandora, insanoğlu tarafından tehdit edilmeye devam ediyor olacak.

Avatar: Frontiers of Pandora Orijinal Trailer:

Peki Avatar: Frontiers of Pandora Tahminen Ne Zaman Çıkacak?

Avatar: Frontiers of Pandora oyununun 2022 yılında çıkacağı kesin. Ancak hangi ayda çıkacağına dair resmi bilgi henüz yayımlanmadı. Filmde yaşanan aksaklıklardan dolayı oyunun çıkış tarihi 2022 Nisan sonrası olabilir.

Avatar: Frontiers of Pandora Hangi Oyun Konsollarına Gelecek?

  • PS5
  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • PC
  • Stadia
  • Amazon Luna

Avatar’ın Devam Filmi Avatar 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Avatar’ın ilk vizyona girdiği günden beri devam filmi haberi sabırsızlıkla bekleniyordu. Şimdi ikinci filmin 13 sene sonra çıkacak olması, sevenlerini daha da heyecanlandırıyor. Avatar 2’nin, herhangi bir aksilik olmazsa, 2022 Aralık’ta vizyona girmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir