Sinema

Fantastik Canavarlar 3’ün Yeni İsmi Belli Oldu

Fantastik Canavarlar Filminde Johnny Deep’in Yerine Geçecek İsim Belli Oldu

Harry Potter serisinin ardından Harry Potter severlere ilaç gibi gelen ve çok da sevilen film serisi Fantastik Canavarlar’ın üçüncü filmi hazırlık aşamasında. Serinin üçüncü filminde, Gellert Grindelwald rolünü canlandıran ancak seriden ayrılması istenen Johnny Deep’in yerine geçecek isim ise belli oldu.”

7 kitaptan oluşan ve 8 filmlik bir sinema devine dönüşen Harry Potter, dünya çağında büyük bir hayran kitlesine sahip ve yediden yetmişe çok sevilen bir seri. Harry Potter film serisinin son filmi 2011 yılında vizyona girdikten sonra bu hayran kitlesini büyük bir hüzün kaplamıştı. Bunun üzerine J.K. Rowling, yeni bir seriyle geri dönerek, hem kitap serisini seven, hem de film serisine âşık olan hayranlarının kalbini bir kez daha fethetti.

Fantastik Canavarlar (Fantastic Beasts), ilk filmiyle 2016 yılında vizyona girdiği zaman, Harry Potter hayranlarından büyük bir beğeni toplamıştı. Harry Potter evreninde geçen ancak farklı karakter ve zaman odaklanmış Fantastik Canavarlar serisinin ikinci filmi de 2018’de vizyona girerek Johnny Deep’in hayat verdiği Gellert Grindelwald rolüyle bir kez daha beğenileri topladı.

Ancak, Amber Heard ile yaşadığı problemler ve kariyerini sarsan iftiralar sonucunda Johnny Deep’in Fantastik Canavarlar serisinden çekilmesi istendi. Bu isteği öne süren Warner Bros.’un uzun zamandır Gellert Grindelwald karakteri için kimi seçeceği merakla bekleniyordu. Sosyal medyada gezen bazı dedikodular ve tahminlerin yanı sıra, Johnny Deep gibi başarılı bir oyuncunun yerini kim aratmaz sorusu çok konuşulan bir konuydu. Bugün çıkan bir haberle ise bu ismin kim olacağı duyuruldu.

Fantastik Canavarlar 3 Filminde Gellert Grindelwald Karakterini Canlandıracak Yeni İsim Kim?

Fantastik Canavarlar’ın gelecek filmi olan serinin üçüncü filminin ismi henüz belli değildi. Wizarding World isimli, Harry Potter evreninden haberler aldığımız Twitter hesabından, serinin üçüncü filminin ismini öğrendiğimiz ilk mini fragman yayımlandı. Orijinal ismi “Fantastic Beats: The Secrets of Dumbledore” olan, yani “Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları” olarak Türkçeye çevrilen serinin üçüncü filminde sinemanın sevilen isimleri de yer alacak.

Fantastik Canavarlar serisinin yıldız ismi Newt Scamander karakterini canlandıran yine Eddie Redmayne olacak. Fantastik Canavalar 3’ün tam isminden de tahmin ettiğimiz üzere Dumbledore’a odaklanılacak filmde genç Albus Dumbledore’u yine başarılı oyuncuJude Law canlandıracak. Asıl merak edilen isim, Gellert Grindelwald karakterini canlandıracak yeni isim ise, Hannibal, The Hunt ve Another Round dizi ve filmlerinden tanıdığımız başarılı oyuncu Mads Mikkelsen olacak.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Ne Zaman Vizyona Girecek?

Serinin ilk iki filmini yöneten ve senaryo konusunda J.K. Rowling ile başarılı bir iş birliği yapan David Yates, serinin üçüncü filmi için de yönetmen koltuğunda oturuyor. Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları, Warner Bros.’un açıkladığına göre 15 Nisan 2022’de vizyona girecek.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir