Örümcek Adam Eve Dönüş Yok Oyuncu Kadrosu
Sinema

Spider-Man: No Way Home Oyuncu Kadrosu Netleşti

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok Filminin Oyuncu Kadrosu Kesinleşti: Beklenen İsimler de Kadroda Yer Alıyor

Letterboxd’ta verilen oyuncu kadrosu bilgilerine göre, Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminde beklenen isimler Andrew Garfield ve Tobey Maguire yer alacak.

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok Oyuncu Kadrosu

Merakla beklenen Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin oyuncu kadrosu için yüzlerce teori oluşturulmuş ve tahminler yürütülmüştü. Marvel Sinematik Evreninin Avengers: End Game filminden sonra hayranlar arasında en çok merak uyandıran film haline dönüşmüştü. 24 Ağustos 2021’de Sony Pictures Entertainment’ın paylaştığı ilk fragmanı ile Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, 24 saat içinde 355,5 milyon kez izlenerek Avengers: End Game’in 289 milyonluk izlenme rekorunu da elinden almıştı. Tom Holland’ın yer aldığı Spider-Man serisinin üçüncü filmi olacak Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, 2021 senesini tamamlamadan hemen önce sinema sektörüne damgasını vuracak gibi gözüküyor.

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok Oyuncu Kadrosu

Marvel Sinematik Evreninin sevilen iki Örümcek Adamı Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminde Tom Holland ile birlikte kadroda yer alıp almayacağı tartışma konusuydu. Ne kadar fragmanda bu isimleri görememiş olsak da, MCU hayranları paralel evrenlerin iç içe geçtiği bu yeni filminde bu isimleri göreceklerinden emin gibiydiler.

İki gün önce Sony Pictures Entertainment MCU hayranlarının yüreğini ağzına getirecek bir tweet atmıştı. Tweette üç tane örümceğin olduğu emojiler, Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminde yer alacağı teorilerini destekler nitelikteydi.

Şimdiyse, Letterboxd‘ta yer alan Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin oyuncu kadrosuna Andrew Garfield, Tobey Maguire ve hatta William Dafoe’nun eklendiğini görmekteyiz.

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok Oyuncu Kadrosu

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Filminin İkinci Fragmanı Ne Zaman Gelecek?

İddialara göre Marvel, Sony Pictures Entertainment aracılığı ile Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok’un ikinci resmi fragmanını, 25 Ekim 2021 tarihinde yayımlayacak. Letterboxd’un güncellenen oyuncu kadrosu bilgileri ve Sony Pictures’un iki gün önce paylaştığı tweeti destekleyecek nitelikte bir fragman gelmesi bekleniyor.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Zendaya ve Benedict Cumberbatch’in de yer alacağı Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok’un vizyona giriş tarihi 17 Aralık 2021 olarak belirlenmişti. Jon Watts’ın yönetmen oturduğu yönetmen koltuğunda oturduğu Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, renkli kadrosu ve merakla beklenen paralel evrenler senaryosu ile 2021’i tamamlamadan önce izlenmesi gereken filmler listesinde üst noktalara yerleşecek.

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok Oyuncu Kadrosu

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok ilk orijinal fragmanını izlemek için Spider-Man: No Way Home Fragmanı ve Gözden Kaçan Detayları yazımıza göz atabilirsiniz.

Spider-Man: No Way Home Fragmanı Yayımlandı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir