Netflix Games’in 5 Yeni Oyunu Neler?
Oyun

Netflix’in İlk Mobil Oyunları Artık Netflix Games’te

Netflix’in Mobil Uygulaması Üzerinden Ulaşılabilecek Olan Netflix Games’in İlk Mobil Oyunları Yayımlandı

Dedikoduları asla sönmeyen ve yolda olduğunu bildiğimiz Netflix Games, artık Netflix’in mobil uygulaması aracılığı ile erişime açılacak.

Netflix Games’in 5 Yeni Oyunu Neler?

Mobil oyun servisi olarak Netflix’in içerisinde yer alacak Netflix Games, beş farklı oyunu ile Netflix kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Merakla beklenen bu güncelleme, şimdilik sadece Android kullanıcılarının erişebileceği bir yenilik olacak. Bu güncelleme için kullanıcılarından herhangi bir ek ücret talep etmeyecek olan Netflix, reklam veya oyun satın alma gibi bir durumun da söz konusu olmadığını açıkladı. Bir süre sonra iOS tabanlı telefonların da ulaşabileceği beş yeni Netflix Games oyunu, Netflix mobil uygulaması içerisinde yer alan Netflix Games aracılığı ile indirilerek oynanabilecek.

Netflix Games’in 5 Yeni Oyunu Neler?

  • Stranger Things: 1984

Stranger Things: 1984

  • Stranger Things 3: The Game

Stranger Things 3: The Game

  • Shooting Hoops

Shooting Hoops

  • Card Blast

Card Blast

  • Teeter Up

Teeter Up

Netflix Games’de Oyunlar Çevrimiçi mi Çevrimdışı mı Oynanacak?

Orijinal Netflix mobil uygulaması aracılığı ile hesaplarında çevrimiçi olan kullanıcılar, oynamak istedikleri oyunları Netflix Games üzerinden uygulamanın içerisine indirdikten sonra dilerlerse çevrimiçi dilerlerse çevrimdışı oynayabilecekler.

Aynı zamanda sadece bir Netflix üyeliğine bağlı olan birden fazla profil, aynı anda farklı cihazlardan Netflix Games’e erişim sağlayabilecekler.

Netflix, Netflix Game içerisinde var olacak mobil oyunların birçok dilde kullanılacağını açıkladı. Kullanıcının profilinde yer alan dil ayarına göre otomatik olarak ayarlanacak oyun, eğer Türkçe dil desteği yoksa, varsayılan dilini İngilizce olarak ayarlayacak. Netflix Games içerisinde yer alan bu mobil oyunlar, Netflix çocuk profillerinde yer almayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir