Stranger Things’in 4. Sezon Fragmanını
Sinema

Stranger Things’in Yeni Sezonundan Fragman Yayımlandı

Netflix Yeni Sezonu Heyecanla Beklenen Stranger Things’in 4. Sezon Fragmanını Yayımladı

15 Temmuz 2016’da yayımlandığı günden itibaren gündemden hiç düşmeyen Netflix yapımı Stranger Things’in 4. sezonundan görüntüler yeni fragmanla beraber izleyicisine sunuldu.

Stranger Things’in 4. Sezon Fragmanını

Duffer Brothers tarafından yaratılan bilim-kurgu, korku ve drama türü dizi Stranger Things, 2016’da yayımlanan ilk sezonuyla dizi camiasını alt üst etmişti. Çıkan her sezonuyla izleyicisini kendisine biraz daha bağlayan Stranger Things ekibi, şimdi 4. sezonu için hazırlıklarını yapmakta.

Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Winona Ryder, David Harbour, Joe Keery, Sadie Sink, Maya Hawke, Natalia Dyer ve Charlie Heaton gibi birçok ismin yer aldığı oyuncu kadrosuyla Stranger Things, Netflix’te en çok izlenen Amerikan yapımlarından birisi.

Son yayımlanan 3. sezonuyla Stranger Things, 2019’dan beri ekranlardan uzakta. Son 2 senedir yeni sezonun ne zaman çıkacağına dair bir haber olan Stranger Things seyircisinin yüzü, bugün yayımlanan 4. Sezon fragmanıyla biraz da olsa güldü diyebiliriz.

Stranger Things’in 3. Sezonunda Neler Olmuştu?

Stranger Things’in 4. Sezon Fragmanını

Hooper ile yaşayan Eleven artık çocukluğunu geride bırakarak ergenlik dönemine girmiş genç bir karaktere dönüşmüştü. Mike ve arkadaşlarının da ergenlik zamanlarına değinen 3. Sezon, Byers ailesi için pek sakin geçmemişti. Will için fazlasıyla psikolojik zorlukların olduğu bu dönemde şehre geri dönen yaratık Will için pek de iyi olmamıştı. Hooper’ın kendisini feda ettiği 3.sezonun sonunda, Eleven, Byers ailesinin yeni üyesi olarak, Will ve ailesiyle California’ya taşınmıştı.

Stranger Things 4. Sezon Orijinal Fragmanı

Yeni bir hayata başlayan ve okula uyum sağlamaya çalışan Eleven, 4.sezonda daha da büyümüş kimliği ile karşımıza çıkıyor. Okula uyum sağlamaya çalışan Eleven, sosyalleşmekte biraz zorluk yaşıyor gibi gözüküyor. Mike ile buluşacağı yaz tatilini iple çeken Eleven, kendisini ve arkadaşlarını bekleyen tehlikeden habersiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir