Wonder-Woman-2
Sinema

Wonder Woman 2 Hakkında İlk Detaylar

Çizgi roman okuyan kitlenin DC filmlerine ısınamadığını söyleyebiliriz. Fakat bu durum Wonder Woman 2 için pek de geçerli değil gibi. İlk serisi ile oldukça sevilen Wonder Woman, serinin ikinci filmi hakkında bazı detaylar ortaya çıktı.

Gal Gadot’un baş rolünü üstlendiği karakter Wonder Woman’ın ilk filmi, diğer tüm DC filmlerinin aksine büyük bir başarıya imza atmıştı. DC, bu sebepten dolayıdır ki filmin hemen ardından ikinci filminide izleyiciler ile buluşturacak.

Wonder-Woman-2

Yine Gal Gadot’u göreceğimiz başrolde, Wonder Woman’ın baş düşmanlarından biri olan Cheetah’ı göreceğiz. Cheetah karakterini canlandıracak oyuncu ise Kriste Wiig olacak. Kendisini genelde komedi filmlerimden hatırlamaktayız. Filmin seksenli yıllarda geçecek bir senaryoya sahip. Seksenli yıllarda geçeceğinin tüyosunu veren tasarımı Geoff Johns geçtiğimiz günlerde paylaşmıştı. DC’cilerin yakından tanıdığı Johns, Patty Jenksin ile filmin senaryosunu kağıda döküyor. Heyecanla beklenen Wonder Woman 2, vizyon tarihi olarak 1 Kasım 2019’da vizyona girecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir