Kapntan-Marvel
Sinema

Kaptan Marvel’dan İlk Görüntüler !

Marvel evreninin en güçlü karakterlerinde birisi olan Kaptan Marvel, Carol Danvers’ı konu alacak filmi ile ilgili ilk görüntüler yayınlandı. Karaktere can verecek isim ise güzel oyuncu Brie Larson olacak.

Marvel sinematik evreninin heyecanla beklediği karakter Kaptan Marvel’ın ilk görüntüleri ortaya çıktı. Başarılı bir ekip ile yola çıkan yapıt şimdiden Marvel takipçilerinin merak ve heyecan duygusunu en yüksek seviyeye çıkarmış gibi duruyor. Entertainment Weekly dergisinin son sayısında kapak fotoğrafı olarak kullanılan Kaptan Marvel, Brie Larson’un karaktere can vermesiyle hayat bulacak. Hayranlarının heyecanla beklediği filmin oyuncu kadrosuda oldukça başarılı isimler ile dolu olacak.

Kaptan-Marvel

İlk görüntülerde Carol Danver’ın görüntüleri kırmızı, mavi ve altın renklerdeki kostümüyle karşımıza çıkıyor. Kaptan Marvel, Carol’ın kozmik güçlerini kazanmış hali ile hikayeye başlayacak, filmde uzay ile dünya arasında kötülere karşı bir mücadele izleyeceğiz.

Captain-Marvel-Kapak

Film Hakkında

Kaptan Marvel filminde Carol’a yardım etmek için Fury ve genç ajan Coulsen yanında olucak. Fury karakterini yine Samuel L. Jackson, Coulsen karakterini ise Clark Gregg canlandıracak. Filmde yine aynı aktörleri izleyeceğimiz Galaksinin Koruyucuları filminden bildiğimiz Ronan ve Korath; Gemma Chan’ın hayat vereceği Kree bilim insanı Dr Minna Erva canlandıracak. Aynı zamanda iki gizemli karakter olarak Annete Bening ve Lashana Lynch isimlerinide filmde göreceğiz. Şimdilik film ile ilgili elimize geçen detaylar bu kadar ile sınırlı. Detaylar elimize geçtikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir