Fortnite-Mobil
Oyun

İOS’larda Performans Sorunu Yaşayan Fortnite’a Güncelleme Gelecek

İOS’larda birkaç gündür performans sorunu yaşayan Fortnite’a güncelleme getirelecek. Sosyal medyadan oyuncuların sorunu bildirmesi üzerine Yapımcı olan Epic Games Açıklamda bulundu.

Karşılaşılan sorunu Reddit ve Twitter üzerinden paylaşan oyuncular son 12 saattir oynanmaz bir hal amasından şikayetçiydi. Bu şikayetler üzerine Epic Games, bu sabah açıklamda bulundu.

Fortnite-Mobile

Epic Games sosyal medyadan yapılan şikayetler üzerine bu sabah oyunculara yanıtta bulundu. Yaptığı açıklamada, İOS’ta yaşanan problemin farkındayız. en kısa zamanda yapacağımız güncelleme ile bu sorunun önüne geçeceğiz dedi. Şuan test aşamasında olan güncellemenin henüz ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

Mart ayında beta olarak sunulan Fortnite, nisan ayında geliştirilerek popüler bir alternatife dönüştü. Akıllı cihazlarda Battle Royal modu ile ön planda olan Fortnite, konsol ve masaüstü sürümleride mevcut. Epic Games, Apple TV içinde Fortnite üzerinde çalıştığı söylentileri is doğrulandı. Yakın planda Apple TV’ye gelmesi planlanıyor.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir