Forza-Horizon-4
Oyun

Forza Horizon 4 Demo Erişime Açıldı !

Forza Horizon 4 Demo sürümü için günün erken saatlerinde erişimini açan Microsoft, oyun severleri heyecanlandırdı. İndirme linkini yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Yarış oyunlarının yeri hepimizde ayrıdır, bir Forza Horizon serisi oyuncusuysanız bu seri çok daha başkadır. Forza Horizon 4’ün resmi olarak yayınlanmasını beklerken, Sürpriz bir şekilde Microsoft, Forza Horizon 4’ün demo sürümünü erken saatlerde kullanıcılarına erişime açtı.

Forza-Horizon-4-Demo

Forza Horizon 4 Demo’yu ister Windows 10, isterseniz de Xbox One cihazlarınıza indirebilirsiniz. Demo sürüm HDR destekli olduğu için 27.83 GB gibi bir dosya boyutuna sahip. Cihazlarınız da ki dahili alan için tam emin değilseniz cihazlarınızda alan açmanızı öneririz.

Forza Horizon 4, tam sürümü için çıkış tarihi Xbox One ve PC cihazları için 2 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunu satın alma konusunda kesin karara varabilmek için buradan demo sürümüne ücretsiz ulaşabilirsiniz. 450’den fazla aracın olduğu Forza Horizon 4, akıcı mevsim geöişleriyle kullanıcıları sıkıcı bir atmosferden kurtarıyor. Aracınızı kavurucu sıcaklarda sürerken, bazen ise kar üstünde sürmeniz mümkün. Forza Horizon 4 araç listesi yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir