PUBG-PS4
Oyun

PUBG PS4 Sürümü İçin Yeni Duyurular Ortaya Çıktı

ResetEra kullanıcılarında bir kullanıcı, PUBG’nin PS4’e gelmesi ile ilgili yaptığı bir yorumda PUBG’nin PS4’e geleceğinin doğrulandığını ve oyunun ne zaman piyasaya sürüleceğinin henüz bilinmese de Sony sunucularında bulunduğunu belirtmişti. Bu yorum yapılan tarih olan 16 Ekim’de o kadar dikkat çekmese de PSN profilinin keşfinden sonra PUBG’nin PS4’e geleceğine dair yeni kanıtlar sunmasına olanak sağladı.

 

PUBG-Gameplay

PUBG PS4’e Gelecek mi ?

Beklentiler, Sony’nin Aralık ayında düzenlenecek olan Game Awards zirvesinde PUBG PS4 sürümünün tanıtılacağı yönünde. Elde edilen sızıntılar ve açıklamalar, bu tahminleri boşa çıkartmayacak gibi duruyor. Mart 2017 de PC sürümü çıkan PUBG’nin, PS4 sürümü için 2017 Xbox’ta erişime açılmasından 1 yıl sonra erişim verilmesi kullanıcılar tarafından beklenmiyordu.

ResetEra kullanıcıları tarafından yapılan keşifte bir PSN profilinde PUBG PS4 sürümüne erken erişim kopyası keşfedilirken, bir kullanıcının bunun gerçekleşebileceğini geçtiğimiz ay söylediği ortaya çıkmıştı. İlerleyen süreçte PS4 tarafında PUBG’yi görebilecekmeyiz hepimiz bekleyeceğiz.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir