Oyun Sistem Gereksinimleri

SnowRunner Sistem Gereksinimleri ve inceleme

SnowRunner Sistem Gereksinimleri ve İncelemeleri

18 Nisan 2020’de piyasaya sürülen SnowRunner, 2017’de çıkan ve birçok off-road, simülasyon severin beğenisini toplayan MudRunner’ın devam oyunudur. Sabre İnteractive şirketi tarafından geliştirilen bu oyunlar, dikkatleri üzerine çeken fizik motoruyla, gerçekçiliğe yakın araç sürme deneyimini hissettirmektedir. Gelin bu az bulunan yapıma birlikte göz atalım.

Fragman

SnowRunner İnceleme

SnowRunner’ın ilk saatlerinin tüm zamanlarının en zorlu ve en ödüllendirici aşamalarından biri olduğundan çok fazla bahsedildi ve durum kesinlikle bu şekilde. Keşif için bir kamyonetle başladığınız bu macera da hızlı bir şekilde teslimatlar yaparak, daha büyük kamyonetler alabiliyorsunuz. İlk birkaç saatinizde paten kayacak ve çamurlu yollarda, bayırdan aşağıya ineceksiniz. Bu acı verici/keyifli oynayışta sıkışıp kalacaksınız. Oyun aslında özünde oldukça basit bir amaca hizmet ediyor. Keşfet ve teslim et… Toplamda birkaç mil ileri geri seyahat ederek dört saat geçirebileceğiniz bir oyundan bahsediyoruz burada. Tek bir hatanız size dört saate bedel olabilir.

Oyun co-op desteğine sahip. Zaman zaman bir arkadaşınızla beraber yük teslim edebilirsiniz. Co-op modu yalnızca odayı oluşturan oyuncunun oyun dünyasındaki aşamalarını kaydeder, bu nedenle tek bir oyuncuya bağlı kaldığınızdan emin olmalısınız. Keşfetmek ve keşfederken gerçekçi dinamiklere sahip araçlar sürmek oyunun en keyifli yanı. Aracımı sağlam arazi lastiklerine, daha güçlü bir vinçe (ki bu en zorlu durumlardan kurtulmanın tek yolu) ve diğer birçok yükseltmeye sahip olacak şekilde inşa etmelisiniz.

SnowRunner Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1 veya Windows 10 ya da daha üstü (64 bit işletim sistemi ve işlemci)
İşlemci: Intel Core i3-4130 (3.4 GHz) ya da AMD Ryzen 3 2200U (3.4 GHz)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon R9 270 (2 GB VRAM)
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 20 GB kullanılabilir depolama alanı

SnowRunner Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1 veya Windows 10 ya da daha üstü (64 bit işletim sistemi ve işlemci)
İşlemci: Intel Core i7-8700 (3.2 GHz) ya da AMD Ryzen 7 2700 (3.2 GHz)
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 ya da AMD RX 580 (4 GB VRAM)
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 20 GB kullanılabilir depolama alanı

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir