Oyun

GTA Tarzı Yeni bir Oyun Bu Sefer Polis Siz Olacaksınız

GTA tarzı The Precinct için resmi fragman paylaşıldı. Oyun 1980’lerde geçecek ve ana karakterimiz bir polis olacak.

GTA serisinden ilham alınarak yapılan yeni aksiyon oyunu The Precinct, ilk oynanış fragmanlarının, yayınlanmasıyla beraber oyuncularda merak uyandırdı. Oyuncular, Averno City adında tehlikeli bir şehirde, polis olan karakteri yönetecek. 1983 yılında geçen The Precinct, yılı da göz önünde bulundurarak retro bir ortama yer veriyor. Oyunun çıkış tarifi ve diğer detayları…

The Precinct fragmanı, çıkış tarihi ve dahası

Summer Game Fest kapsamında duyurulan yeni GTA tarzı oyun, oyunculara çaylak bir polis memuru olma şansı veriyor. Nick Ordell Jr. isimli ana karakteri canlandıracağınız oyunda, daha önce görülmemiş bazı detaylar bulunuyor.



The Precinct’te dikkate değer ilk yenil ik, oyuncuların zorlu durumlara karşı polis departmanından destek ekip talep edebilmesi olacak, Bu destek ekip, suçluları yakalamak için barikatlar, lastik patlatan yol kapanları gibi çeşitli kaynaklara erişmelerini sağlayacak.
Precinct PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X platformlarında oynanabilecek. Ancak henüz kesin bir çıkış tarihi paylaşılmadı. Etkinlik sonrasında oyuncular, Precinct’in “GTA 6‘dan önce” görücüye çıkacağını dile getirdi.

Geliştirici ayrıca oyuncuların yürüyerek, ekip arabasıyla ve helikopterle şehri keşfedebileceğini söyledi. Oyun içerisinde park ihlallerinden çete çatışmalarına kadar birçok polis görevinin de olacağı bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir