Oyun Teknoloji

Xbox’ın Yeni Konsolu: 1 TB Depolama ve Siyah Renkli Xbox Series S Duyuruldu!

Microsoft, Xbox’ın bu serisinde değişime gidiyor. Depolamayı arttırırken, karizmatik bir renk değişikliğiyle Xbox Series S‘i yeniden şekillendiriyor.

Microsoft, Xbox Games Showcase’de yaptığı duyuruyla, artık 1TB dahili depolama alanına sahip ve siyah renkte olacak olan Xbox Series S’in yeni versiyonunu açıkladı. Bir önceki modelle karşılaştırıldığında değişikliklerin oldukça minimal olduğu görünüyor; daha çok depolama alanı ve siyah renk haricinde büyük bir değişim yok.

Xbox Game Studios‘un CEO’su Phil Spencer, siyah Xbox Series S’in duyurusunu yaptığı sırada, aynı zamanda Xbox Series X sevkiyatlarının talebi karşılamak üzere artırıldığını da belirtti. 512GB depolama alanına sahip olan ve 299 dolardan yurt dışında satışa sunulan ilk Xbox Series S modeline kıyasla, kullanıcılar için 1TB’lık depolama alanı büyük bir artış olarak karşımıza çıkıyor.


Microsoft’un belirlediği 349 dolarlık fiyat etiketi, siyah Xbox Series S modelindeki 512GB depolama alanı için ekstra 50 dolar ödeme anlamına geliyor. Microsoft, bu yeni Xbox Series S versiyonunun 1 Eylül’de, tam da Starfield ve Forza Motorsport‘un sonbahar lansmanlarına denk gelecek şekilde piyasada olacağını söylüyor.

349 dolarlık bir fiyata sahip olan yeni Series S sürümü, oyunculara hem daha fazla depolama hem de daha şık bir konsol vadediyor. Ön satışlar 1 Eylül’de başlayacak olsa da, ülkemize ne zaman geleceği belirsizliğini koruyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir