Oyun

Oyuncuların Son Kalesi: Xbox Game Pass Zamlanıyor!

Microsoft tarafından sunulan ve yılllardır oyuncuların gözdesi konumunda olan Xbox Game Pass için fiyat artışı söz konusu oldu. Öyle ki bazı kullanıcılara mevcut fiyattan son teklif olarak abonelikler sunulmaya başlandı.

Xbox Game Pass Abonelik Fiyatına Zam Geliyor mu?

Xbox Game Pass servisi, tek bir fiyatla 100’den fazla oyunu kullanıcılarla buluşturan bir sistem. Zira ülkemizdeki artan oyun fiyatlarına baktığımızda bulunmaz bir nimet. Bu nedenle Türkiye’deki oyuncular arasında da oldukça popüler.

Xbox Game Pass Zamlanıyor

Xbox Game Pass aboneliğinde üç farklı paket bulunmaktadır: Ultimate, PC ve Konsol. Şu anki fiyat, Ultimate için aylık 44.99 TL iken, PC ve Konsol ise aylık 29.99 TL fiyatla sunulmaktadır. Ancak bugün kullanıcılara gösterilen bir uyarı mesajına göre yakın zamanda zam gelmesi bekleniyor.

Xbox Game Pass satış sayfasında “Teklifin süresi XX gün içinde dolacak” şeklinde bir yazı yer almaya başladı. Yani bu, süre sona erdiğinde fiyatta bir değişiklik olacağı anlamına geliyor. Bu aşağı veya yukarı yönlü olabilir ancak artan dolar kuru nedeniyle, büyük ihtimalle fiyatta bir artış göreceğiz.

Gelmesi beklenen zammın ne kadar olacağı bilinmiyor. Ancak tahminler, minimum yüzde 50 ila 70 arasında olacağı yönünde. Hatta yüzde 100’den fazla olacağı beklentileri de var. Buna göre Xbox Game Pass aboneliklerinin tahmini yeni fiyatları şu şekilde olabilir;

Xbox Game Pass Ultimate (PC + Konsol): 45TL > 76TL

Xbox Game Pass PC: 30TL > 50TL

Xbox Game Pass Konsol: 30TL > 50TL

Bu haberin ardından birçok kullanıcı, aylık aboneliklerini 12 aya hatta 24 aya kadar uzattı. Böylece, şuan ki fiyattan daha uzun süre abonelik alarak fiyat artışından etkilenmemeyi hedefliyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir