Cyberpunk 2077
Oyun

Cyberpunk 2077’nin Başarısı, The Witcher 4’ün Ertelenmesine Sebep Oldu

CD Projekt Red’in dolaylı şekilde yaptığı açıklamada direkt olarak bilgi vermese de  The Witcher 4 için yakın plandaki gelecekte yer alamayacak gibi gözüküyor.

Cyberpunk 2077 ile beraber adını harika bir şekilde duyuran ve adından söz ettiren CD Projekt Red, bundan önceki dönemde The Witcher serisi ile ön plana çıkmıştı.  The Witcher hayranları serinin 4. periyodunu beklerken Cyberpunk 2077‘nin çıkışıyla birlikte yakın tarihte The Witcher 4 için bir planlama bulunmuyor. E3’teki çıkışıyla patlama yaşayan ve ses getiren Cyberpunk 2077, önümüzde ki sene hayranlarıyla buluşacak. Hepimizinde bildiği ve gördüğü gibi oyunda Keanu Reeves gibi bir ünlü ismide göreceğiz. Bu da oyun daha piyasaya çıkmadan adından söz ettirmesini sağlayan en önemli faktörlerden birisi oldu.

Cyberpunk Keanu Reeves
Cyberpunk Keanu Reeves

 

CD Projekt Red başkanı, polonyalı bir finans sitesiyle yapılan röportajda Cyberpunk 2077‘nin ön siparişlerinin çok başarılı olduğunu söyledi. Aynı zamanda da CD Projekt Red‘in 5 farklı projeylede ilgilendiğinide söyledi. Projeyi yakından incelediğimizde CD Projekt Red‘in Cyberpunk 2077‘in başarısını bir hayli odaklandığını görebiliyoruz.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

 

Bahsi geçen 5 projeden biri herkesinde bilebileceği gibi Cyberpunk 2077‘nin tek oyunculu versiyonu, 2. si ise yine Cyberpunk ile ilgili bir proje. Şuan için iki projeninde aynı evrende geçeceği biliniyor. Eurogamer platformuna göre üçüncü proje Cyberpunk 2077‘nin çok oyunculu versiyonu olacağı yönünde. Bu mod, GTA V’te olduğu gibi bir oyun deneyimi bizlere sunabilir.

CD Projekt Red‘in üzerinde çalıştığı dördüncü proje ise The Witcher temalı bir kart oyunu olarak karşımıza çıkabilir. Beşinci proje için şuan bir bir isim duyurusu bulunmuyor. Beşinci proje The Witcher 4 olsa bile The Witcher 4‘ün gelişi için daha süresel olarak çok beklememiz gerekecek gibi. En iyi ihtimalleri düşündüğümüzde bile The Witcher 4 için 2022 yi beklememiz gerektiğini belirtmekte fayda var.

Cyberpunk Sistem Gereksinimlerini incelemek için diğer yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

 




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir