the batman 2022 Robert Pattinson
Sinema

The Batman’nin İlk Fragmanı Yayımlandı

Robert Pattinson’lı The Batman Filminden İlk Fragman Geldi

DC Comics’in en sevilen süper kahramanı Batman’in Robert Pattinson’lı yeni versiyonu The Batman’den ilk uzun soluklu fragman yayımlandı.

the batman 2022 ilk fragman

1943’ten bu yana birçok filmi olan, farklı yönetmen ve farklı başrol oyuncularının hayat verdiği DC Comics süper kahramanı Batman, Ben Affleck’in canlandırdığı Batman versiyonundan sonra bu kez Robert Pattinson’ın usta oyunculuğu ile karşımıza çıkacak.

the batman 2022 robert pattinson

Tim Burton, Joel Schumacher ve Christopher Nolan gibi birçok ünlü yönetmenin Batman filmleri için yönetmen koltuğunda oturduğu ve başarılı yapıtlar ortaya koyduğu bu süper kahraman ile ilgili yaklaşık 14 film bulunmakta. On beşinci olmaya aday The Batman (2022), Matt Reeves tarafından yönetiliyor. Peter Craig ve Matt Reeves’in ortak senaryosu olan, DC Comics karakterlerine dayanarak yazılan The Batman’in (2022) dağıtımını, Warner Bros. Pictures yapıyor.  Filmin bütçesi ise 100 milyon dolar.

The Batman’in Oyuncu Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

Robert Pattinson’ı Batman’i canlandırırken izlemek, 2022’nin ilk çeyreğini bitirmeden önce yapılması gerekenler listesine eklenecek bir etkinlik olacak. Muhteşem oyunculuğu ve canlandırdığı karakterlerle bizi kendisine âşık eden Zoë Kravitz’i de Catwoman olarak izleyecek olmak, bu filmi daha da merak edilir kılıyor.

the batman 2022 catwoman

12 Years a Slave (2013) ve Prisoners (2013) filmlerinde oyunculuğunu ispatlamış olan Paul Dano’yu Edward Naston yani Riddler olarak izleyeceğiz. Westworld dizisinden aşina olduğumuz, Golden Globe ve Emmy Ödüllerine sahip Jeffrey Wright, James Gordon karakterini canlandıracak.

the batman 2022 riddler

Coen Kardeşlerin vazgeçemediği muhteşem aktör, yönetmen, yapımcı ve yazar John Turturro, Carmine Falcone olarak The Batman (2022) filminde yer alacak. Bölge Savcısı Gil Golson’ı Peter Sarsgaard canlandırırken, Andy Serkis de Alfred Pennyworth olarak karşımıza çıkacak. Sinema sektörünün usta oyuncusu, canlandırdığı her karaktere özgünlük katan Colin Farrell’i ise, Penguin karakterini canlandırırken izleyeceğiz.

the batman 2022 penguin

The Batman (2022)’nin oyuncu kadrosu saymakla bitmiyor. Bu güçlü kadroya Jayme Lawson, Barry Keoghan, Alex Ferns, Charlie ve Max Carver, Matthew McConaughey, Con O’Neill ve Mahershala Ali gibi ünlü isimler de dâhil.

The Batman Ne Zaman Vizyona Girecek?

The Batman (2022)’nin, kendisinden önceki Batman filmlerini aratmayacak bir senaryo ve sinematografiyle karşımıza çıkması bekleniyor. Bu durumda Batman’e yeniden hayat verecek Robert Pattinson ve cesur yönetmen Matt Reeves’e büyük bir sorumluluk düşmekte. Bu muhteşem oyuncu kadrosuna sahip, merakla beklenen The Batman filmi, 4 Mart 2022’de vizyona girecek.

The Batman (2022) Orijinal Trailer

Sinema sektöründen güncel haberler için; oyuncubur.com/sinema

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir